| welcome to my blog, do not be naughty here ya.. ♥ | Follow ? | Go back home ? |
♥ sue hagemaru :) ♥
WHO OWN MY HEART??
Monday, November 15, 2010 | 3:59 PM | 0 comments

who own my my heart????
midori kot...
aku nak bawak masuk video miley cyrus (who own my heart)
TAPI....
internet terlalu bengong! ish! aku siku satgi!
meh cek nak cita satu kejadian yg amat.....???
adalah budak tuh...
dia kawan aku DULU.... (skolah rendah)
tapi... aku rasakan dia x ambik peduli pasai aku..!
PASAIPA????
cek pown x tau..
cek x paham ngan sikap dia tuh..
kalau nak jadi sombong pown,
tok sah dok wat kat cek lah!
sakit tau dak???!!!
sakit apa??
sakit hatilah!!!
ada satu lagu buat budak tuh..:
"kau hancurkan aku dengan sikap mu.."
"x sedar nanaanananananaaaaaaaaa".....
oopps! SORRRYYY!!!
cek lupa lirik da...!
apa kata aku lupakannya...
senang sikit ati nie!
"senangnya dalam hati..!!"
"dapat kawan cm nieeeee......"
"dia sakitkan ati aku.."
"dia buat x kisah kat akuu"...
KEBABOM!!!!!

guruh mai dah aku nyanyi..!
tudia aih..!!
cuba tengok kat tingkap...
HUJAN LEBAT BRO!!

hebat kan suara aku...???
sampai ujan minat kat aku...!
ampa semua x dak suara cam aku...!
aku nak berduet ngan awek akulah cuti nnt...

cuti nnt?? cuti dah larrr....

awek aku nama dia..........................................



DAVID ARCHULETTA!



betoi ka eja tuh?? biaqpi lah... :P
hensom gila wey...
cuba ampa tngk gmbr dia... hensem wey!!!!



he's mine!! HOHOHOHO!!!

aik jadi santa claus plak??

hah! ni lar awek aku...! hensemmm!!!

k.. bye, aku nak p berangan sat noh..!!! :)

awas! JANGAN TERLALU BERANGAN...! ANDA MUNGKIN ANDA DIJANGKITI PEYAKIT YG MISTERI SPRTI SURAYA NAJIEHA... DIA TELAH DIJANGKITI PENYAKIT YG SUKA BERANGAN.. SO.. SBB TU DIA SUKA BERANGAN...! PENYAKIT INI AMAT BERBAHAYA!

HARAP MAKLUM!!!!!


Older Post | Newer Post
TOKE BLOG



Hey guys ! Welcome to my Palace.Do follow and Comments yeah.Be nice here k. or u go to hell..

CHIT CHAT HERE

Navigation(S)

About
Links
Entries

Credit

Template by : Tintan
Background by : Nurhafizah
Basecode by : Jaja
Picture by : We❤It
Best view with : Google Chrome