| welcome to my blog, do not be naughty here ya.. ♥ | Follow ? | Go back home ? |
♥ sue hagemaru :) ♥
HYE! SALAM PERKENALAN!
Tuesday, January 18, 2011 | 2:00 AM | 0 comments

halo! lamanya aku x update blog. lama ka? maklum lah aku lar nie kan dah jadi fifteen years old... so.. "cause when your fifteeeeenn ..........."(taylor swift) oh. sori sbb aku ternyanyi. sambung balik. so... bnyk homework, tuisyen(dak lagi), latihan umah sukan and bla bla bla bla. latihan umah sukan?! muka aku dah jadi african tau dak. hitam legam. mcm arang org dok bakaq sate. pas2 letih gila! kaki aku habih sakit. aku rasa aku kena p spa. chewah! belagak nya!

well, you know me "atlet skolah"... atlet yg selalu dpt no hampir2 yg terakhir... hebat dak wey? hebat kan??? pastu kan awat budak tu koi hensem. gila hensem. aku x mau sebut nama dia. sbb kalo ampa tngk dia pasti ampa nak tergelak. ampa nak tau nama dia? nama dia ialah suraya!!!!
muahaha. ok. aku tau nie lawak bodo. hah! sebelum aku terlupa. besok hadif kena bg c-d kat aku. to hadif: hadif, kalo ang x bawak mai c-d eclipse, aku hisap darah ang bg kat nyamuk aedes.

awat blog aku makin borink? aku rasakan editor tuh kot yg ngek ngok. sapa editor dia? sapa lagi. yang dok tulis nie lar. aku minta maaf awal2 sbb blog aku nie borink. kena minta maaf ka? kena kot noh. tahun nie pmr, x mau pikiaq dah. baca buku, ampa bacalah. men internet, ampa serah kat aku noh. kalo aku jumpa ngan kwn2 mak bapak aku pasti depa kata "lar, nie form bapa nie? form 3 dah ka? lar, nak pmr lah tahun nie. belajaq elok2 nohhhhh...... ." ampa nak tau dak aku borink nak dengaq kata2 dia atas. meluat gila.

pastu aku angguk ja. kalo bleh aku nak jawab "dak, saya bukan form 3, saya baru 5 tahun. upsr pown x lepas lagi. apalarh makcik nie... ." puas ati aku. muahahha! aku masih x percaya aku nie form 3 ka? awat perangai macam 3 tahun. x mactured langsung. bercakap pasai merentas desa, adalah sekoq kucing nie comey sngt. dia ligan aku. aku mau x lari. aku bukan takut kat kucing. tapi aku x suka dia mai dok cium bau kaki aki. wangi ka?

aku pown lari lah sepantas kilat, dia dok ligan aku. pastu aku x nmpk dia dah. dia ingat aku nie mak dia ka. yg myra hampir2 kena ligan ngan lembu. MOOOO.... lembu lg teruk. lembu dah la gemok, x hensem, taek busuk and what ever lah. tapi kalo buat beaf stik, burger, n blah3... sedap hingga menjilat kaki! aku rasa takat nie ja kot. bye guys.. see you next time! :)


sebelum aku 'blah', aku nak bgtau nie sat:

HADIF: don't forget eclipse! or not, i will kill you and buat you human stik!
MYRA: jngn lupa bwk spagetti. aku lapaq gila! jgn buh sayuq kobis tau. aku x suka.
aku tau mana ada org boh kobis dlm spagetti, cuma nak pesan kat ang ja.
kot2 lar ang terbubuh. and carefully when you're are cooking!
SUE: hang pi baca buku! aku sepak juboq ang kot. awat penyegan ngat aih! hang nak jadi pa
nanti! ang jgn jadi macam suraya najieha tuh, penyegan taek mcm ang lar. hang dengaq
nie!

Older Post | Newer Post
TOKE BLOG



Hey guys ! Welcome to my Palace.Do follow and Comments yeah.Be nice here k. or u go to hell..

CHIT CHAT HERE

Navigation(S)

About
Links
Entries

Credit

Template by : Tintan
Background by : Nurhafizah
Basecode by : Jaja
Picture by : We❤It
Best view with : Google Chrome