| welcome to my blog, do not be naughty here ya.. ♥ | Follow ? | Go back home ? |
♥ sue hagemaru :) ♥
Wednesday, November 30, 2011 | 3:41 AM | 0 comments



hye3.
td aku ada baca satu blog nie.
sedih weyy. aku yg kurang berperasaan nie, pown teriak.
bukannya teriak mcm baby x minum susu seminggu.
teriak gitu2 ja. faham2 ja larh noh.
cerita pasai kawan dia meninggal. kawan dia meninggal sebab kena jangkitan tibi.
rasanya jangkitan tibi tuh batuk kering kowt.
kawan dia tuh comey. pandai plak tuh.
x leh aku bayangkan kalo kwn2 aku x dak.
x mkn seminggu kowt. kuruish aku. tinggal tulang.
nah dia punya blog --------------> sayatipu.blogspot.com
wey, kalo yg ada kwn2 tuh, jgn sia2kan depa.
jgn kalo jumpa kwn baru, lupa plak kat kwn lama nohh.
jgn lar dok lupa diri nohh. cermin diri tuh sikit.
pasaipa aku wat ceramah plak nie.
haha. sekali sekala.
hah! satu lagi. semalam aku ngan family aku p tngk wayang gmpq puss in boots in 3D.
best pki speq mata tuh sbb nmpk mcm real gila gmbq tuh.
haha. kuno dak aku? first time tngk wayang in 3D. org hulu lar katakan.
lepas tuh balik umah dan aku lapaqq. teringin nak mkn burger.
so aku pun p lar masak. masa tngh dok masak tuh, wina call aku.
dia nk jumpa aku kat tmn. aku pun lari naik atas tukaq baju.
sbb masa tuh aku comot gila. dah lar bau daging burger.
pastu aku, wina, ikah kri n ikah li p taman menan kat depan umah aku.
aku ngan ikah kri nmpk cam budak ribena betoi. km wat bodo ja men see saw.
wina plak jd kuli adik aku, a'ah. haha. siann. dia kena ayun a'ah naik buai.
then adik aku kata muka wina mcm najwa latif. haha.
untung lar aku ada kwn artis. hee~
panjang dak post aku kali nie?
kpd yg sudi baca post nie, tq bro!
haha! k bye!

Older Post | Newer Post
TOKE BLOG



Hey guys ! Welcome to my Palace.Do follow and Comments yeah.Be nice here k. or u go to hell..

CHIT CHAT HERE

Navigation(S)

About
Links
Entries

Credit

Template by : Tintan
Background by : Nurhafizah
Basecode by : Jaja
Picture by : We❤It
Best view with : Google Chrome