| welcome to my blog, do not be naughty here ya.. ♥ | Follow ? | Go back home ? |
♥ sue hagemaru :) ♥
That Day
Wednesday, March 28, 2012 | 3:02 AM | 0 comments
-bila hiang cover cantik, muka hang mcm ni sedibik !


assalamualaikum~
kalo x jawab dosa, kalo jawab sayang ! ahaks !
ok. aku over. :|
ok, hari ini ada anugerah cemerlang kat sklh aku.
um~ ok aku x tau nak crita apa pasai tuh.
k bai.
ok2. lawak ja.
btw, exam dah nak dekat. dan aku belum study.
then lepas exam kena p lawan choral speaking.
kat sklh pulau 'nyiok'.
harap kami menang tahun nie.
aku rasa mcm boring sikit lar choral speaking tahun ni.
i don't know why.
eh2. hujan !
you know what.
hujan (plus guruh) terus ja turun slps aku nyanyi.
what the frog ! krok krok.
aku rasa kan hujan nie jeles kat suara aku.
well, suara aku kan sedap mcm suara taylor swift.
uhuk uhuk. tiba2 ja batuk.
k bai !

p/s: mari kita sama2 sedekahkan Al-Fatihah utk kesejahteraan ayah hadif di alam sana.







Older Post | Newer Post
TOKE BLOG



Hey guys ! Welcome to my Palace.Do follow and Comments yeah.Be nice here k. or u go to hell..

CHIT CHAT HERE

Navigation(S)

About
Links
Entries

Credit

Template by : Tintan
Background by : Nurhafizah
Basecode by : Jaja
Picture by : We❤It
Best view with : Google Chrome